Проспера е компанија специјализирана во продажба,
монтажа и сервис на сигурносни врати, внатрешни (собни) врати и ПВЦ столарија

Со своите 15 екипи за монтажа, 4 гипсерски екипи и 12 возила за монтажа кои оперираат на територијата Скопје и Куманово, Проспера е компанија со најголем капацитет на монтажа од ваков тип.

Големиот капацитет и добрата организираност се одразуваат не само на брзата монтажа туку и на молскавично брзиот сервис за нашите клиенти, дури и во текот на периодите со најголем обем на работа.

 

СИГУРНОСНИ ВРАТИ

Најголемиот избор на сигурносни врати. Монтажа за 1 ден, 3 години гаранција, сервис 24/7.КАТАЛОГ

СОБНИ ВРАТИ

Собни врати на лагер. Фурнирани, фарбани, со фолија.КАТАЛОГ

PVC прозорци

ПВЦ прозорци со нискоемисионо - К стакло. Двојно поголема топлотна изолација.КАТАЛОГ

Продажни салони

Скопје
Бул. Партизански одреди 59
Тел: 02 3072 162
info@prospera.com.mk

Куманово
Плоштад Маршал Тито бб
Тел: 031 432 621
prodavnica_kumanovo@prospera.com.mk

Охрид
бул. Туристичка 2-4
Тел: 046 261 988
ohrid@prospera.com.mk

Велес
Ул. Алексо Демниевски Бауман бр.53
Тел: 043 616 101
veles@prospera.com.mk

Штип
ул. Гоце Делчев 2
Тел: 032 380 880
stip@prospera.com.mk

Струмица
ул. Ленинова 102
Тел: 034 340 350
strumica@prospera.com.mk

Гевгелија
Ул. Коле Неделковски бр.6
Тел: 034 217 654
gevgelija@prospera.com.mk

Валандово
Ул. Иво Лола Рибар 5
Тел: 034 217 654
valandovo@prospera.com.mk

Прилеп
ул. Ѓорче Петров 140
Тел: 076 405 805

© 2011 ПРОСПЕРА ДОО. Сите права се задржани